سخن دبیر همایش

بااستعانت از خداوند متعال، پژوهشگاه رنگ همایش ملی رنگ، محیط زیست و توسعه پایدار را درتاریخ 5بهمن ماه 1401 در شهر تهران برگزار خواهد نمود تا بدینوسیله در این همایش بزرگ علمی، محققان ایده‌ها و یافته‌های پژوهشی خود را با یکدیگر در میان گذاشته و از دیدگاه‌ها و دانش یکدیگر بهره‌مند گردند.

بدینوسیله از کلیه اساتید، دانشجویان و صنعتگران دعوت می­شود تا با ارائه مقالات علمی و دستاوردهای صنعتی و پژوهشی خود، با این همایش همکاری نموده و بر غنای آن بیفزایند.

این همایش شامل نشست­های تخصصی علمی و صنعتی در حوزه صنعت رنگ و محیط زیست، ارائه مقالات به صورت سخنرانی و پوستری، سخنرانی کلیدی توسط اساتید برجسته داخلی، نمایشگاه محصولات صنعتی و کارگاه­های آموزشی تخصصی هدفمند خواهد بود.

زبان رسمی کنفرانس فارسی است و مقالات برگزیده این کنفرانس جهت چاپ در نشریه علمی-پژوهشگاه رنگ ارجاع خواهند گردید.